AvePoint breidt zijn aanwezigheid op de Belgische markt uit

De IT-partner van Microsoft meldt dat hij een nieuw kantoor opent in België. Doel: de verkoop van back-up oplossingen aan Belgische bedrijven een boost geven.

post-image-3

AvePoint, leverancier van back-up en governance oplossingen voor Office 365 en SharePoint, breidt zijn activiteiten in België uit op het marksegment van middelgrote en grote bedrijven.

Voor dit doel heeft de Microsoft-partner twee nieuwe account executives in dienst genomen, die tot taak hebben om zich op de groeiende verkoop te focussen van de back-up en governance oplossingen van AvePoint. Om daarin te slagen is AvePoint op zoek naar partners in België, terwijl het ook zijn verkoopteam versterkt.

In de voorbije 18 jaar is AvePoint uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van back-up en governance oplossingen voor Office 365, Microsoft Teams en SharePoint.

"Wij hebben gekozen voor een kantoor boven Microsoft op Brussels Airport. Dat is het centrum van de Belgische zakelijke markt, en wij willen deze markt uitbreiden door middel van nieuwe partners en verdelers", aldus Hylke van der Velde, directeur van AvePoint Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close