UPS en HubBox vereenvoudigen het leveren van pakjes

De twee bedrijven melden dat er nu een oplossing beschikbaar is die voor de handelaars de integratie van UPS Access Points moet vereenvoudigen en voor de gebruikers meer soepelheid en controle over de levering van pakjes moet brengen.

post-image-3

Transportbedrijf UPS werkte samen met het bedrijf HubBox om een app te ontwikkelen die de points of access van UPS in de Verenigde Staten en Europa tijdens het betaalproces moet identificeren.

De gebruikers hebben hierdoor binnenkort de mogelijkheid om hun pakje naar een van de 38.000 UPS-access points in de Verenigde Staten en Europa te laten verzenden, dankzij een software die de oplossingen voor het zoeken van een locatie en het afdrukken van etiketten van de UPS-access points kan rationaliseren.

De HubBox software werd zo gemaakt dat hij zich kan integreren in de meeste e-commerce platformen waaronder Shopify en Magento (zie de volledige lijst op hubbox.com).

HubBox werkt samen met de retailers om de localiseringsdienst "Ship to a UPS Access Point" op hun website te integreren en zo de gebruikers praktische alternatieven te bieden voor levering aan huis. Met HubBox krijgen de retailers ook toegang tot de populairste oplossingen voor het afdrukken van etiketten om zo het proces te rationaliseren.

Dankzij HubBox kunnen de retailers aan hun gebruikers de mogelijkheid bieden om pakjes te verzenden naar meer dan 21.000 access points in de Verenigde Staten en meer dan 17.000 in Europa. De Europese landen die al voorzien zijn van UPS access points zijn Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Noorwegen, Nederland, Polen, Tsjechische republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland en Portugal.

Volgens een onderzoek dat UPS in 2019 uitvoerde zou één koper op vijf veen andere leveringsplek verkiezen dan thuis. De retailers die andere leveropties aanbieden, kunnen genieten van lagere verzendtarieven, want de extra residentiële kosten zijn niet van toepassing voor business leveringen. Zij vermijden bovendien het ongemak van niet-voltooide leveringen.

De "Ship to a UPS Access Point" oplossing van HubBox zal deel uitmaken van het UPS Ready programma, een reeks oplossingen van derden die in de technologie, producten en diensten van UPS geïntegreerd worden.

Show More
Back to top button
Close
Close