Destiny lanceert een meer betaalbare glasvezelverbinding voor bedrijven

De Belgische specialist in zakelijke communicatie-oplossingen in de cloud heeft zijn nieuw `Fiber-to-the-Business` aanbod voorgesteld: een performante, meer betaalbare glasvezelverbinding voor de KMO, om zo een antwoord te bieden aan het groeiend belang van het internet, video en cloud-oplossingen.

post-image-3

Het nieuwe `Fiber-to-the-Business` aanbod, dat Destiny voorstelt, zal aangeboden worden samen met de Smartfit en Integra oplossingen.

De klanten van de dienstverlener zullen voortaan rechtstreeks toegang hebben tot een snelle en stabiele glasvezelverbinding via het netwerk van Destiny, dat bekend staat als een van de betrouwbaarste in België. Het leveren van telecomoplossingen is immers niet gebonden aan één enkele speler, maar berust in tegendeel op een netwerk van plaatselijke bedrijven, zowel op nationaal als internationaal niveau.

"Wij kunnen met gelijk welke leverancier van glasvezel werken. Alles hangt af van de wensen, de globale oplossing en de locatie van de klant", verklaart Joachim Lauwers, Managing Director Belgium bij Destiny.

Verleden jaar heeft het bedrijf bijvoorbeeld een `Fiber-to-the-Business` contract afgesloten met Proximus, en een overeenkomst voor strategische samenwerking met Eurofiber vernieuwd. Destiny beschikt hierdoor over een flexibele toegang tot het nieuwe glasvezelnetwerk dat Proximus uitrolt naar de bedrijven, en ook tot het glasvezelnetwerk van Eurofiber in België en Nederland.

Met de introductie van zijn nieuw aanbod wil Destiny antwoord bieden op de groeiende behoeften van de KMO op het gebied van breedband en stabiliteit, als gevolg van het groeiend belang van het internet, videocommunicatie en de cloud.

"Met Fiber-to-the-Business bieden wij de tussenmarkt een ultrasnelle internetverbinding, die uiterst betrouwbaar en permanent is, zonder onderbreking, en die kan voldoen aan de eisen van de digitale tools van vandaag en morgen", aldus Tim Schmit, Manager Product Marketing & Presales bij Destiny.

Concreet omvat het aanbod van de nieuwe dienst een uploadsnelheid van 30 Mbps tot 1 Gbps zodat bedrijven op een gebruiksvriendelijke, aangename manier kunnen werken met cloud-toepassingen.

Wat de tarieven betreft voor het aanbod met de Smartfit en Integra oplossingen, die worden op maat bepaald, in functie van de specifieke behoeften van de klanten. Een Smartfit Fiber Plus oplossing (250 Mbps in download, 30 Mbps in upload) begint vanaf 95 euro per maand, inclusief 4G back-up en SLA.

www.destiny.be

 

Show More
Back to top button
Close
Close