Kappa Data breidt verder uit naar de IoT markt met Option

Kappa Data, value added distributeur van netwerk- en securityproducten, tekent een distributiecontract met Cresent, Option.

post-image-3

Kappa Data, value added distributeur van netwerk- en securityproducten, tekent een distributiecontract met Cresent, Option.

Kappa Data tekent Master-Distributiecontract met Crescent (beter bekend als Option). Hiermee wil Kappa Data zijn distributieactiviteiten in de BeNeLux verder uitbreiden naar de IoT markt. IoT wordt hiermee dan ook de 3e pijler dat Kappa Data verder gaat uitbouwen, naast netwerk en beveiligingsoplossingen. Naast de bestaande oplossing met de Barracuda CG Firewall, waarmee je sterk beveiligde VPN en SDWAN kan opzetten binnen industriële omgevingen, komt Crescent (Option) met oplossingen om IoT sensoren met diverse communicatie mogelijkheden te verbinden met een IoT platform. Crescent’s CloudGate oplossing laat toe om 3G/4, BLE, ZigBee en LoRaWAN toestellen te voorzien van connectiviteit. Daarmee zorgt Crescent voor een schaalbare, kosteneffectieve oplossing om industriële toepassingen te gaan voorzien van connectiviteit.

Kappa Data wil zijn distributieactiviteiten in de BeNeLux verder uitbreiden naar de IoT markt.
 

Over Crescent – Draadloze IoT oplossingen
Crescent (Option) heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België. Crescent (Option) is gespecialiseerd in draadloze IoT oplossingen waarmee Machine-naar-Machine (M2M) mogelijk wordt gemaakt. Met 25 jaar ervaring is Crescent de partner om een efficiënte, betrouwbare en veilige IoT oplossing aan te bieden aan een variëteit van industrie en applicaties.

Option werkt samen met systeemintegrators, wederverkopers met toegevoegde waarde, leveranciers van applicatieplatforms, distributeurs met toegevoegde waarde en netwerkoperators om oplossingen op maat aan klanten over de hele wereld te bieden.

Over Kappa Data – Value Added distributor in Network & Security Solutions

Kappa Data (www.kappadata.eu) is een Value Added Distributeur en biedt een complete portfolio van IoT, netwerk- en beveiligingsoplossingen voor Enterprise- en SMB-omgevingen. Via zijn resellers biedt Kappa Data eindklanten oplossingen voor connectiviteit, monitoring, beheer en gegevensbescherming.

De keuze voor Kappa Data is een keuze voor uitstekende klantenondersteuning, grondige technische kennis en innovatieve en kwalitatieve producten. Kappa Data geeft prioriteit aan een duurzame relatie met haar klanten en wordt hiervoor beloond met meerdere prijzen.

Show More
Back to top button
Close
Close