Konica Minolta innoveert in het printen

Het Japans bedrijf stelt een nieuwe technologie voor waarmee men automatisch verschillende problemen kan ontdekken bij het printen van vellen die in een printer geplaatst zijn.

post-image-3

De technologie van Konica Minolta, met de naam AIT, inspecteert automatisch elk afgedrukt blad en levert enkel de pagina`s af die exact beantwoorden aan strenge eisen.

De technologie, ontworpen als een volledig geautomatiseerde closed-loop inspectietechnologie, maakt het mogelijk om verschillende soorten problemen vast te stellen, zoals de aanwezigheid van stof, het niet-respecteren van uw vereisten en een onjuiste volgorde van de pagina`s. Er worden automatisch rapporten aangemaakt die u in een webbrowser kan bekijken. Alle vereiste herdrukken worden bovendien automatisch gegenereerd.

De AIT-technologie ondersteunt de productiepersen van het gamma AccurioPress en alle afwerkingsmodules, inbegrepen boeken en brochures. AIT herleidt drukfouten tot een minimum en elimineert manuele inspecties en interventies.

Dankzij slimme automatisering van machines maakt dit systeem het mogelijk voor drukkerijen en hun klanten om tijd te besparen en toegevoegde waarde te genereren. "De AIT-technologie laat onze partners en hun klanten toe om de gewenste resultaten op de efficiëntst mogelijke manier te bereiken, want zij zorgt ervoor dat enkel de werken afgeleverd worden die beantwoorden aan de strengste eisen", aldus Karl-Friedrich Edenhuizen, Production Printing Product Manager bij Konica Minolta Business Solutions Europe.

 

Show More
Back to top button
Close
Close