Erwin Roels versterkt het directieteam van Xylos

IT-bedrijf Xylos heeft Erwin Roels aangeworven om de afdeling Intelligent Platform Services te leiden, dat ICT-infrastructuur en cloud services levert aan de klanten.

post-image-3

In zijn hoedanigheid van Business Unit Manager treedt Erwin Roels toe tot het directieteam van CEO Ludo Wijckmans, aan het hoofd van meer dan 60 medewerkers.

"Erwin zal onze klanten begeleiding in de overgang naar nieuwe IT-modellen en -technologieën, om een stroom aan intelligente innovaties aan te drijven. Deze dynamiek moet de continuïteit, veiligheid en stabiliteit van onze klanten verzekeren. Dat is waarom wij zelf investeren in de innovatie van de processen, door van coherentie te getuigen. Onze Intelligent Platform Services laten onze klanten toe om zich meer op hun eigen core business te focussen. Door de ICT te vereenvoudigen verhogen wij de productiviteit", aldus Ludo Wijckmans, CEO van Xylos.

Erwin Roels begon zijn loopbaan bij BIS|Econocom, waar hij verschillende sales functies uitoefende. Vervolgens was hij onder andere verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling bij Ubizen, specialist in netwerkbeveiliging, en de providers van IT-diensten SAIT en Cheops, waarvan hij directeur was.

In het kader van zijn functies en als partner bij Business Markers heeft Erwin Roels grote bedrijven begeleid bij hun overgang van een klassieke IT-strategie naar een `as a service` model.

Show More
Back to top button
Close
Close