Konica Minolta lanceert zijn `Workplace Hub` in België

De Workplace Hub van Konica Minolta is voortaan beschikbaar in België. Een volledige IT-infrastructuur, bestemd voor de KMO.

post-image-3

De Workplace Hub combineert on-site informatica met bronnen in de Cloud, en garandeert hiermee een maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hiermee kunnen de KMO`s beschikken over een slimme, connected kantooromgeving, zodat zij zich kunnen focussen op de groei van hun activiteit in plaats van het beheer van hun computerpark.

Konica Minolta heeft het platform ontworpen samen met zijn partners Acronis, Canonical, Elastic, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Oracle Dyn, ScienceLogic, ServiceNow en Sophos. De Workplace Hub is het eerste product dat uit deze samenwerking voortspruit. Het biedt een complete IT-infrastructuur met server, MFP, WLAN en softwareplatform, evenals een volledig gamma diensten, dit alles op een oppervlakte van slechts een vierkante meter.

Buiten het hub kunnen de klanten ook kiezen voor de Edge rack oplossing, die dezelfde prestaties aanbiedt, met uitzondering van de MFP functionaliteit. De Workplace Hub en Edge kunnen bestaande systemen vervangen of aanvullen, om specifieke operationele taken te beheren evenals het hele computerpark.

"Ons doel is de bedrijven te helpen om de werkplek van morgen te creëren, met een eenvoudig alles-in-één computersysteem dat naadloos alle hardware, software en services integreert in een volledige multi-vendor-oplossing,", zo verklaart Dennis Curry, CTO ad interim van Konica Minolta en bedenker van Workplace Hub.

Show More
Back to top button
Close
Close