Brightfox partner van Salesforce in de Benelux

De Antwerpse IT-bedrijven GEN-C en 7dots hebben hun fusie aangekondigd. Zij zullen hun activiteiten verderzetten onder het merk Brightfox, dat een van de belangrijkste partners van Salesforce wordt in de Benelux.

post-image-3

De grotere omvang van de gefusioneerde entiteit (100 medewerkers) moet het Antwerpse IT-bedrijf Brightfox toelaten om meer belangrijke projecten binnen te halen in het `Enterprises` marktsegment van Salesforce.

"Als Salesforce Platinum Consulting partner is het onze ambitie om het belangrijkste Salesforce kenniscentrum van de Benelux te worden", verklaarde Tommy de Haan, verantwoordelijke voor het operationeel beheer bij Brightfox.

De diensten, competenties en kennis van GEN-C en 7dots, die elkaar nauw aanvullen, liggen aan de basis van de fusie tussen de twee IT-bedrijven. GEN-C werd in 2009 opgericht. Saskia Blommaers heeft 7dots in 2015 gesticht. De gefusioneerde bedrijven werken voor VDAB, Besix, ERA Belgium, Abena, James Hardie, Lampenlicht.nl en Abena. Brightfox werkt ook nauw samen met Salesforce.org, de non-profit tak van de organisatie.

Buiten zijn maatschappelijke zetel in Kontich en zijn filiaal in Herentals bezit Brightfox eveneens bijhuizen in Amsterdam en Breda.

Show More
Back to top button
Close
Close