ESET nieuwe "Champion" in cyberbeveiliging

De specialist in cybersecurity behaalt voor het eerst de titel van "Champion" in de matrix van marktanalist Canalys.

post-image-3

Het bedrijf dat de technologiemarkt analyseert, met bijzondere aandacht voor de commerciële modellen die aanwezig zijn in het distributiekanaal, heeft in de laatste 12 maanden 15 verkopers van cybersecurity geëvalueerd op de performantie van hun wereldwijde kanalen.

Vijf leveranciers hebben de titel van "Champion" behaald, waaronder ESET, Cisco, Sophos, Palo Alto Networks en Fortinet.  Deze bedrijven behaalden de hoogste scores in de Canalys Vendor Benchmark en vertonen gemeenschappelijke kenmerken, waaronder de verbetering en vereenvoudiging van de processen in het kanaal, naast een engagement om de door hun partners gegenereerde inkomsten te verhogen.

De "Champions" hebben tevens aangetoond dat zij duurzame investeringen maken voor de toekomst van hun kanalen, zoals specifieke programma`s en initiatieven voor deze kanalen.

"ESET heeft een sterke zin voor partnerschap getoond, bovenop zijn continue investeringen in de internationale markten waar het zich focust op de groei van plaatselijke bronnen, om zo nog meer ondersteuning te leveren aan zijn gespecialiseerde partners. Het heeft zijn partnerprogramma ontwikkeld door de processen van de offertes voor bedrijven te verbeteren, een dashboard te lanceren voor ondersteuning op technisch vlak, en door meer opleidings- en certificeringsprogramma`s aan te bieden", aldus Ketaki Borade, onderzoeker en analist bij Canalys.

Ter herinnering, de Canalys-matrix combineert de opmerkingen van Vendor Benchmark-partners met een onafhankelijke analyse van de dynamiek van elke leverancier in het kanaal, op basis van hun investeringen, hun strategieën, hun prestaties op de markt en de uitvoering ervan.

Show More
Back to top button
Close
Close