Fortinet versterkt zijn SaaS beveiligingsaanbod voor zijn partners

De nieuwe beveiligingsdiensten in de cloud van Fortinet komen nu in verschillende formaten: fysiek toestel, virtuele machine, cloud en SaaS omgeving. Een versterkt aanbod bedoeld voor de partners van het bedrijf.

post-image-3

De specialist in geautomatiseerde en geïntegreerde cybersecurity heeft nieuwe MaaS (Management-as-a-Service) en SaaS (Security-as-a-Service) oplossingen aangekondigd, bestemd voor zijn partners.

De verschillende diensten die beschikbaar zijn, bieden de partners en klanten van Fortinet nu de mogelijkheid om te kiezen uit beveiligingsoplossingen in de cloud, in functie van de behoeften van hun business.  Bovenden kunnen de klanten voortaan dankzij de rijkdom van de FortiCloud services het aantal leveranciers van oplossingen consolideren.

De FortiCloud services omvatten 10 MaaS en SaaS oplossingen, waaronder de FortiGate Cloud dienst, een Fortinet-tool voor firewall management, dat een snelle groei kent en al meer dan 550.000 abonnees heeft. De FortiSandbox Cloud van zijn kant kent een met 300% gestegen adoptiegraad, en rondde de kaap van 125.000 gebruikers onder licentie.

De FortiCloud diensten worden gepresenteerd als appliance, virtuele machine en cloud. Partners en klanten kunnen zo hun FortiCloud diensten personaliseren naargelang hun eigen behoeften.

Show More
Back to top button
Close
Close