Samsung Knox biedt bedrijven de beste beveiliging

Het beveiligingsplatform Samsung Knox 3.2 zou volgens Gartner de enige oplossing zijn die enkel goede punten haalt voor Corporate-Managed Security.

post-image-3

In het kader van dit onderzoek heeft Gartner beveiligingsoplossingen getest van verschillende leveranciers. Het bedrijf Knox is de enige leverancier die enkel goede punten haalt in alle categorieën van Corporate-Managed Security.

Volgens onderzoeksbureau Gartner is Samsung Knox, dat op tal van mobiele toestellen van Samsung staat, het "krachtigste platform voor mobiel beveiligingsbeheer voor door ondernemingen beheerde beveiliging". Het platform kreeg de vermelding `Strong` voor 27 van de geteste onderdelen.

Het is de vierde keer dat Gartner Knox van alle kanten onderzocht heeft in zijn rapport `Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms". Dat vergelijkt de belangrijkste veiligheidskenmerken van de voornaamste mobiele beveiligingsplatformen, evenals specifieke mogelijkheden voor het centraal beheer van beveiliging.

Samsung Knox bestaat uit een reeks defensie- en beveiligingsmechanismen die intrusie, malware en andere dreigingen blokkeren. De beveiliging maakt dus deel uit van een globale aanpak. De veiligheid van het toestel wordt ook voortdurend bewaakt tijdens het gebruik. Zowel de gebruikers als de bedrijven profiteren van deze fundamentele beveiligingsarchitectuur.

Meer info op het Samsung Knox platform .

Show More
Back to top button
Close
Close