Wipro neemt International TechneGroup over

Het IT-services bedrijf meldt de overname van de provider van interoperabiliteitsoplossingen. Een overname die in het derde trimester 2019 effectief wordt.

post-image-3

International TechneGroup levert diensten voor interoperabiliteit en migratie van data, en draagt bij tot de ontwikkeling van `next generation` digitale bedrijven. De overname van International TechneGroup door Wipro moet dat laatste bedrijf toelaten om zijn waaier IT-diensten en oplossingen uit te breiden.

"Deze overname vervolledigt de kerncompetenties van Wipro in Industry 4.0 omgevingen en maakt het voor ons mogelijk om end-to-end oplossingen te bieden in Digital Engineering & Manufacturing. Hun unieke waaier diensten en oplossingen zal ons bedrijf een toegevoegde waarde brengen" aldus Harmeet Chauhan, Senior Vice President van Industrial & Engineering Services, Wipro Limited.

"Onze klanten en medewerkers zullen profiteren van de synergie van de gecombineerde portfolio`s van de diensten die ITI en Wipro aanbieden. De klanten zullen toegang hebben tot alle diensten van Wipro wereldwijd, en tot de innovatieve oplossingen van ITI, om de adoptie van initiatieven in digital manufacturing te versnellen", stipte van zijn kant Tom Gregory aan, CEO van International Technegroup Incorporated.

De overname zou in het derde trimester 2019 afgerond moeten zijn.

Show More
Back to top button
Close
Close