Tech Data Benelux belangrijkste verdeler van Adobe Creative Cloud

De verdeler van IT-oplossingen behaalt de prijs van de beste Europese Creative verdeler voor het jaar 2019. Een award uitgereikt door uitgever Adobe voor de uitzonderlijke resultaten en het engagement van het bedrijf.

post-image-3

De Adobe awards worden elk jaar uitgereikt aan distributiepartners om de beste praktijken te belonen die in het kanaal toegepast worden en om de activiteiten te stimuleren met betrekking tot de producten Creative en Document Cloud.

Tech Data Benelux werd bekroond in de categorie "Beste Europese Creative ", voor de sterkste groei in nieuwe Creative Cloud activiteiten. De winnaars werden gekozen uit alle platina- en distributiepartners van de EMEA-regio.

"Tech Data Benelux is door de jaren heen een echte partner geworden, in het bijzonder sinds Adobe het abonnementsmodel geïntroduceerd heeft voor Creative Cloud. Hiermee stelde het bedrijf onze distributiepartners in staat om de verkoop van onze Cloud-oplossing te ondersteunen", aldus Magali Meuris, EMEA Sales and Distribution Manager.

Show More
Back to top button
Close
Close