Steven De Ruyver benoemd tot Security Lead bij Cisco Belux

Cisco Belux heeft Steven De Ruyver benoemd tot Security Lead, met als opdracht de groei van de afdeling security van het bedrijf te versterken in België en Luxemburg.

post-image-3

In een beginfase zal Steven De Ruyver het beveiligingsgamma van Cisco door de bestaande klanten laten ontdekken en vervolgens zal hij nieuwe resellers contacteren voor de producten uit het middensegment.

"Beveiliging vereist een gecentraliseerde benadering en wij beheren zowel de gegevenstoegang als het dataverkeer voor bedrijven en organisaties. Met onze Security-producten kunnen we een sluitend antwoord geven op 99,9% van de verzoeken op het gebied van beveiliging. Bovendien biedt onze open platform-aanpak meer dan vijftig beveiligingsproviders de mogelijkheid om te communiceren ", aldus Steven De Ruyver.

Steven De Ruyver begon zijn loopbaan bij Ricoh en heeft vele jaren ervaring in de verkoop bij Hewlett-Packard. In 2006 dook hij in de wereld van security bij Symantec, om dan een jaar later Brocade Belgium te lanceren, waar hij 10 jaar lang de functie had van Country Manager. Verleden jaar was hij Business Unit Manager bij Fortinet.

Op commercieel gebied zal Steven De Ruyver rekening afleggen aan Arnaud Spirlet, CEO van Cisco Benelux.

Cisco investeert massaal in de cybersecuritysector en maakt zich op om er nu de vruchten van te plukken.

Show More
Back to top button
Close
Close