Veeam stelt zijn nieuw partnerprogramma voor

Het nieuwe commerciële programma voor het reseller-kanaal, dat de naam `With Veeam` meekreeg, moet de specialisten van back-up oplossingen in de cloud toelaten om sneller waarde voor hun klanten te genereren en oplossingen voor secundaire opslag aan te bieden.

post-image-3

Veeam Software heeft zijn `with Veeam` programma voorgesteld, dat klanten uniforme oplossingen moet aanbieden vergezeld van uitgebreide opties. Zo heeft het bedrijf beslist om partnerschappen af te sluiten met grote enterprise storage-leveranciers om complete secundaire opslagoplossingen aan te bieden, waarbij de eigen software wordt gecombineerd met toonaangevende hardware- en beheertools in opslag en HCI. Gezamenlijke oplossingen met ExaGrid en Nuanix werden nu al aangekondigd.

Het `with Veeam` programma wil de partners uitgebreide integratiepunten leveren die het aanbieden van een uniforme secundaire opslagoplossing moeten vereenvoudigen en versnellen.

"Het was altijd onze strategie om te tonen dat wij open staan, door samen te werken met een breed ecosysteem van partners, en zo beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze wederzijdse klanten. Ons `with Veeam` programma stelt ons in staat om een nieuwe stap te zetten om de bedrijven te helpen de niveaus van bescherming, bewaring, beschikbaarheid en databeheer te behalen die door hun activiteit vereist wordt", aldus Ratmir Timashev, medeoprichter en EVP sales en marketing van Veeam.

In functie van de integratiewerken van de partners en beoogde klanten, zullen de uniforme `with Veeam` oplossingen een assortiment formaten en functies bieden die in lijn liggen met de diverse behoeften van verschillende marktsegmenten.

Sommige `with Veeam` oplossingen zullen verkocht worden en hun onderhoud zal rechtstreeks door een infrastructuurpartner verzekerd worden. Andre oplossingen zullen door diverse distributeurs en/of systeemintegratoren geleverd worden, naargelang de geografische zone of het partnernetwerk.

Show More
Back to top button
Close
Close