Dell Technologies verbetert zijn partnerprogramma

Het commercieel programma Dell EMC wordt Dell Technologies; het geeft de partners toegang tot een waaier meer complete oplossingen. Een woordje uitleg.

post-image-3

De informaticagigant kondigde aan dat zijn partnerprogramma Dell EMC evolueert naar de naam Dell Technologies. De resellers zullen voortaan kunnen genieten van de ondersteuning van het merk en de mogelijkheid van gekruiste verkopen en aankopen van producten voor alle Dell Technologies-merken.

Alle oplossingen die in het kader van het Dell Technologies-programma aangekocht worden, komen in aanmerking om het niveau van het partnerschap te bepalen. De "Strategically Aligned Business" partnerprogramma`s blijven onafhankelijk functioneren.

"Onze partners hebben ons gevraagd om het beheer van ons volledig Dell Technologies-portfolio te vereenvoudigen en wij hebben daarvan een absolute prioriteit gemaakt. Doordat wij een duidelijk stappenplan aanbieden en investeren in opleiding en ontwikkeling, zullen zij meer contracten binnenhalen en hun activiteit uitbouwen", zo verklaarde Joyce Mullen, President, Global Channel, OEM en IOT Solutions.

In het kader van het partnerprogramma kondigt Dell Technologies een nieuwe certificering in cloud computing aan, die rekening houdt met de onlangs aangekondigde nieuwe oplossing Dell Technologies Cloud. Deze competentie zal bestaan uit de Dell Technologies Cloud Platform Badge en enkele andere certificeringen, waaronder Services Delivery Competency op VxRail.

De aankondiging van dit nieuwe Dell Technologies-partnerprogramma valt samen met de versterking van de mogelijkheden bij het partnerschap rond oplossingen voor opslag en cloud computing.

 

Show More
Back to top button
Close
Close