Orange Belgium neemt ICT-integrator BKM over

De telecomoperator versterkt zijn B2B-activiteiten met de overname van Upsize en diens filialen BKM en CC@PS. Een operatie waarmee Orange nieuwe IT-diensten kan aanbieden aan zijn klanten.

post-image-3

De overname zal eerst nog ter goedkeuring voorgelegd worden aan de Belgische Mededingingsautoriteit, vooraleer de transactie afgerond kan worden.

BKM is een ICT-integrator die bedrijven B2B-diensten aanbiedt in 4 expertisedomeinen: uniforme samenwerkings- en communicatieoplossingen (Unified collaboration & communication), IT- en beveiligingsoplossingen, documenten- en beeldoplossingen, en connectiviteitsoplossingen.

Het bedrijf is ook een pionier op het gebied van UCC-oplossingen in de cloud. In de laatste 25 jaar is BKM een referentie geworden op de B2B-markt. In 2018 heeft het bedrijf een omzetcijfer gerealiseerd van 43 miljoen euro.

Deze overname vertegenwoordigt voor Orange Belgium een bedrijfswaarde van 52,4 miljoen euro en een kans om zijn waaier connectiviteitsoplossingen uit te breiden en zijn B2B-aanbod te verrijken.

Dankzij het communicatienetwerk van Orange Belgium en de ICT-oplossingen van BKM zullen de klanten van Orange Belgium en van BKM één aanspreekpunt hebben voor hun verschillende behoeften. En Orange Belgium zal hiermee een team van 230 hooggekwalificeerde ICT-medewerkers kunnen verwelkomen.

Show More
Back to top button
Close
Close