Orange Belgium verwelkomt een nieuwe virtuele operator

Het telecombedrijf zet zijn netwerk open voor Neibo, een nieuwe mobiele operator die binnenkort het 4G-netwerk zal gebruiken ten voordele van duurzame en plaatselijke ondernemingen.

post-image-3

Orange Belgium verwelkomt Neibo, de eerste coöperatieve voor mobiele telefonie in België, op zijn mobiel netwerk. Na een fondsenwerving van 250.000 euro koos de nieuwe speler voor het coöperatief model om zich te richten op een eerlijkere economie, met de ambitie om zijn winsten exclusief toe te kennen aan duurzame en plaatselijke bedrijven. Vanaf september 2019 zullen de klanten van Neibo in alla transparantie kunnen communiceren via het Orange Belgium-netwerk.

De levering van de technologie die nodig was om zijn MVNO-activiteiten te lanceren heeft het nieuwe bedrijf toevertrouwd aan Effortel, een Mobile Virtual Network Enabler specialist.

"Met ons 4G-netwerk, dat bijna 100% van de Belgische bevolking dekt, zullen wij de klanten van Neibo hoogtechnologische mobiele oplossingen aanbieden", aldus een tevreden Werner De Laet, Chief Enterprise, Innovation & Wholesale Officer bij Orange Belgium.

Show More
Back to top button
Close
Close