SecureLink opent een kantoor in Gent

De provider van cybersecuritydiensten zal binnenkort een agentschap openen in Gent. Dat zal belast zijn met operationele en commerciële activiteiten.

post-image-3

SecureLink, dat al kantoren uitbaat in Wommelgem, Rotselaar en Nijvel, tracht voortdurend mobiliteitsoplossingen te vinden voor zijn personeel en een beter evenwicht tussen werk en privéleven. Met de opening van het nieuw agentschap in Gent wil het bedrijf zich meer focussen op de provincies Oost-en West-Vlaanderen bij de rekrutering van zijn personeel.

"Zo verbeteren wij ook de mobiliteitsoplossingen voor onze medewerkers. Wij willen dat onze collega`s een betere indeling van hun tijd vinden, zodat zij werk en privéleven beter kunnen combineren", aldus Jo Vander Schueren, General Manager bij SecureLink Belgium. Ter herinnering, het bedrijf werd onlangs door de Vlerick Business School verkozen tot `Great Place to Work`.

Het Gentse agentschap van SecureLink zal in mei 2019 de deuren openen in de Maaltebruggestraat, in de buurt van de universiteit en de Hogeschool van Gent.

Show More
Back to top button
Close
Close