Ian Barnard aan het hoofd van de afdeling Visual Solutions van Sharp Europe

De fabrikant van elektronische apparatuur stelt de nieuwe verantwoordelijke voor van zijn afdeling Visual Solutions. Ian Barnard zal de groei moeten ondersteunen van de verkoop van de producten uit het portfolio van de fabrikant.

post-image-3

Sharp Europe heeft Ian Barnard benoemd tot European General Manager Visual Solutions. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het beheer en de ontwikkeling van de afdeling Visual Solutions van het bedrijf op het Europese continent.

Ian Barnard, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in strategische ontwikkeling, heeft deze expertise verworven bij verschillende grote tech- en elektronicabedrijven uit de hele wereld, waaronder Sony en Canon. Hij heeft bovendien 15 jaar lang directiefuncties op internationaal en paneuropees niveau uitgeoefend.

Ian Barnard, die in de Europese zetel van Sharp in Londen gevestigd zal zijn, vervoegt het bedrijf op het moment dat de afdeling Visual Solutions in volle bloei is, zoals het brede gamma producten in de cataloog bewijst.

"Wij kunnen een compleet gamma producten en oplossingen aanbieden, die alle verticale sectoren dekken - van bedrijven tot onderwijs, van detailhandel tot transport", zo verklaarde Ian Barnard.

Show More
Back to top button
Close
Close