NetApp bekroond tot `Google Cloud partner`

De specialist van data in de hybride cloud werd benoemd tot Google Cloud technologiepartner van het jaar 2019, omwille van zijn infrastructuur. Een prijs die toegekend werd tijdens de Google Cloud Next in San Francisco.

post-image-3

Het bedrijf NetApp werd bekroond omwille van de innovatieve projecten die het realiseerde in het Google Cloud ecosysteem. De NetApp Cloud Volumes Service-oplossing biedt de klanten immers een native, volledig beheerde bestandsopslagservice voor het uitvoeren van applicaties, analyses en DevOps in Google Cloud. Die is gebaseerd op de bestandsbeheertechnologie NFS en het SMB-protocol met een gewaarborgde doorvoer van enkele seconden.

Meer dan 30 grote internationale bedrijven maken vandaag gebruik van deze dienst om hun workload naar Google te verplaatsen en te beheren met een  tien keer hogere snelheid en een acht keer beter performantie dan bij alternatieve oplossingen.

"Google Cloud en NetApp Cloud Volumes hebben ons geholpen om de workload van grote bestanden met hoge performantie te verplaatsen, waarvan wij dachten dat het herbouwen ervan maanden, zelfs jaren zou duren", aldus Jon Latshaw, Vice President Cloud Services, Cardinal Health.

"Ons partner-ecosysteem is een belangrijke innovatiemotor, en de oplossingen van NetApp op het gebied van bestandsdiensten en fundamentele infrastructuur zijn een uitstekend voorbeeld daarvan", zo voegt een verheugde Kevin Ichhpurani eraan toe, Vice President Corporate, Global Partner Ecosystem bij Google Cloud.

Show More
Back to top button
Close
Close