Arrow Electronics exclusief verdeler van NetApp

De leverancier van technologische oplossingen wordt de exclusieve verdeler van NetApp-oplossingen voor België en Luxemburg. Een samenwerking die in deze regio`s de rol van de verdelers en partners van de cloud-specialist moet versterken.

post-image-3

Met zijn technologie en services met een toegevoegde waarde helpt Arrow het reseller channel om de klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie, gebaseerd op de gegevensoplossingen in de hybride cloud van NetApp.

Arrow, dat goed verankerd is in de plaatselijke reseller markt, rolt een technisch team uit dat expertise levert, onderhoud en ondersteuningsdiensten voor de NetApp oplossingen, alsook NetApp trainingen, marketing ondersteuning en een waaier andere speciale NetApp-diensten.

"Wij hebben Arrow benoemd omwille van onze succesvolle samenwerking in het verleden, en ook hun expertise in de industrie en op deze markt", aldus Kristian Kerr, Vice President NetApp voor Partners & Pathways in de EMEA.

"Het partnerschap met het kanaal en de promotie ervan zijn essentieel voor de strategie van NetApp in België en Luxemburg. Samen zullen wij voor onze klanten de belangrijkste experts in hybride cloud en multi-cloud zijn."

Show More
Back to top button
Close
Close