Vertiv stelt zijn nieuwe distributiestrategie met nieuw partnerprogramma voor

Het IT-bedrijf meldt dat de resellers van de EMEA-zone kunnen genieten van een nieuw incentives programma en van een bredere waaier producten. Dit zijn de details…

post-image-3

De leverancier van IT-oplossingen en -diensten heeft zijn nieuw partnerprogramma voor de EMEA-zone voorgesteld. `Vertiv Partner Program` bevat nieuwe incentives, een vernieuwd partnerportaal en een breder gamma producten.

Het VPP kadert in een globale strategie van het bedrijf dat beter wil inspelen op de behoeften van de klanten op het gebied van Edge computing, digitalisering en andere disruptieve trends in het datacenter en het IT-landschap in brede zin.

"De distributie is essentieel, want het laat allerlei soorten bedrijven, groot of klein, toe om gebruik te maken van de nieuwe opportuniteiten die geboden worden door Edge, 5G en een meer algemene trend tot digitalisering", aldus Joachim Fischer, Commercieel directeur EMEA Channel bij Vertiv.

De hoeksteen van het VPP is het nieuwe `Vertiv Incentive Program` dat de Authorized en Silver resellers in staat moet stellen om automatisch bonuspunten te winnen en snel  beloningen te monetiseren. De incentives voorzien ook kortingen voor Gold en Platinum resellers.

Tegelijkertijd wil Vertiv het gebruik vereenvoudigen van zijn partnerportaal waar de resellers zich kunnen registreren en meteen toegang hebben tot materialen en andere voordelen. Het bedrijf heeft tot slot ook beslist om de ontwikkeling verder te zetten van zijn waaier oplossingen voorbehouden voor zijn partnernetwerk.

"Dankzij de uitbreiding van het partnerprogramma van Vertiv kunnen wij een van de belangrijkste distributeurs blijven op het gebied van digitalisering", aldus Scott Murphy, Directeur Cloud and Advanced Solutons bij Ingram Micro UK.

Toetreden tot het partnerprogramma kan via: https://www.vertiv.com/VPP_FR

Show More
Back to top button
Close
Close