HPE en Nutanix stellen een nieuw Hybrid Cloud as-a-Service aanbod voor

De twee IT-bedrijven hebben een strategisch akkoord gesloten dat de distributie van Hybrid Cloud as-a-Service moet promoten. Doel: de gebruikers meer keuze aanbieden in het uitdenken van hun hybride infrastructuren.

post-image-3

Volgens de voorwaarden van de nieuwe partnerovereenkomst zal Hewlett Packard voortaan aan de partners van zijn channel de softwareoplossingen van Nutanix aanbieden via zijn HPE GreenLake platform.

Het nieuwe aanbod, gebaseerd op een geïntegreerde hybrid cloud oplossing, omvat de distributie van de `Enterprise Cloud OS` software van Nutanix, inbegrepen zijn gratis AHV hypervisor, via HPE GreenLake. Hiermee kunnen de klanten hun eigendomskosten drastische verlagen en de return on investment verhogen.

Het gecombineerde aanbod moet een volledige beheerde hybride cloud-infrastructuur bieden, gebracht in een as-a-Service model en uitgerold in de datacenters van de klanten of op infrastructuren in colocatie.

"Ons partnerschap met HPE zal de klanten van Nutanix een bijkomende keuze bieden om hun infrastructuur onzichtbaar te maken en hen toelaten om zich enkel te focussen op strategische toepassingen, en niet op de achterliggende technologie", zo bevestigt Dheeraj Pandey, oprichter, CEO en President van Nutanix.

Nutanix en HPE zullen hun gecombineerde aanbod demonstreren tijdens hun respectieve klantenconferenties: Nutanix van 7 tot 9 mei 2019 in Anaheim en HPE tijdens de HPE Discover die plaats heeft in Las Vegas van 17 tot 19 juni.

Show More
Back to top button
Close
Close