Sage stelt op Brussels Expo zijn nieuwe oplossingen voor

De specialist in oplossingen voor boekhouding en betaalbeheer stelt op de Machineering beurs in Brussel zijn nieuwe `Sage Enterprise Management` en `Sage 100 Production Management` oplossingen voor. ERP`s bestemd voor middelgrote en grote bedrijven.

post-image-3

Het bedrijf Sage maakt van zijn aanwezigheid op de Machineering beurs, die plaats heeft op 27, 28 en 29 maart op Brussels Expo, gebruik om zijn nieuwe ERP-oplossing `Enterprise Management` (voorheen Sage X3) voor middelgrote en grote bedrijven voor te stellen. Het omvat beheertools voor productie, distributie, logistiek, financiën en human resources.

Bij deze tool werden de functionaliteiten voor het beheer van aan- en verkoop, voorraden, logistiek, en de efficiency van de administratieve activiteiten van het bedrijf specifiek op punt gesteld voor de productie.

De oplossing `Sage 100 Production Management` van zijn kant werd speciaal ontwikkeld voor het beheer van productietoestellen en -activiteiten (beheer van technische data, organisatie van de productieplanning, beheer van de productieketen en optimalisering van de voorraden).

"Deze beurs, die verleden jaar meer dan 7000 bezoekers verwelkomde, is dé gelegenheid om onze oplossingen voor de manufacturing en engineering sectoren voor te stellen. Wij zullen de enige uitgever zijn die software voor zowel het beheer als voor de productie aanbiedt", aldus Alex Dossche, Managing Director Sage Belux.

Show More
Back to top button
Close
Close