OCS Consulting vestigt zich in België

De specialist in het aanbieden van diensten die op de SAS-technologie gebaseerd zijn, meldt de opening van kantoren in België. De Belgische klanten zullen zo kunnen genieten van een betere toegang tot het aanbod oplossingen van OCS Consulting.

post-image-3

OCS Consulting, de internationale consulting groep die in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, opent een officiële zetel in België. "Wij willen in België reproduceren wat er al jarenlang in Nederland geïmplementeerd is", zo verklaarde Yves Poriau, General Manager van OCS Consulting Benelux.

OCS Consulting wil zich in een beginperiode richten tot de Belgische sectoren van financiën en life sciences, en het baseert zich daarvoor op de reeds beschikbare vakkennis en techniek. Maar op termijn wil het bedrijf zijn aanbod naar andere sectoren uitbreiden.

"Wij waren al actief in België, en wel voor enkele grote bedrijven in de Benelux", stipt Alex Van Haren aan, Marketing Director bij OCS Consulting. "Met ons nieuw kantoor kunnen wij deze samenwerking nog verbeteren. Door de focus op het lokale te combineren met een internationale expertise, kunnen wij de slaagkansen van analytics en AI-projecten van tal van klanten versterken."

"SAS heeft in de laatste 3 jaar zijn groei verdubbeld in België. En daarom is de vraag naar SAS-expertise dan ook sterk gestegen. Wij zijn verheugd dat OCS zich engageert voor een toekomst in de Benelux, net zoals wij het al deden bij SAS", aldus een tevreden Jeroen Van Godtsenhoven, General Manager van SAS Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close