Erik Baeten versterkt Benelux-team als nieuwe Business Development Manager A&E Benelux

Axis Communications heeft Erik Baeten aangesteld als Business Development Manager A&E (Architecture & Engineering) voor de Benelux-regio. In deze rol is Erik Baeten verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de A&E-strategie, het opleiden en ondersteunen van de A&E-community en hiermee een belangrijke schakel voor netwerkarchitecten, engineers en consultants.

post-image-3

Met 20 jaar ervaring in de beveiligingssector neemt Baeten enorm veel expertise mee op het gebied van projectmanagement, business consultancy en sales. Voordat hij bij het Zweedse Axis Communications aan de slag ging, was hij ruim acht jaar werkzaam als Projectmanager en Business Consultant bij VisiOn-ISP. Binnen deze organisatie specialiseerde hij zich ook in crowd management en was hij betrokken bij ondersteuning van grote publieksevenementen. Daarvoor werkte hij als Projectmanager bij VCS Observation.

Erik Baeten is op 2 januari jl. aan zijn nieuwe functie begonnen en heeft het Axis-kantoor in Capelle aan den IJssel als standplaats.

Show More
Back to top button
Close
Close