Cheops stelt Geert Degezelle aan als CEO

IT-specialist Cheops maakt vandaag bekend dat Geert Degezelle vanaf 1 april de functie van CEO opneemt. Filip Goos blijft Voorzitter van de Raad van Bestuur.

post-image-3

Geert Degezelle: « Cheops heeft voldoende schaalgrootte om te investeren in het uitbouwen van diepgaande expertise, kennis en concrete oplossingen. Tegelijk blijft de organisatie heel benaderbaar – met de toegevoegde waarde naar de klanten als uitgangspunt. Dat is duidelijk een succesformule in de Belgische markt, aan dat recept zullen we blijven vasthouden ».

Filip Goos zal zich in zijn functie van Voorzitter van de Raad van Bestuur toeleggen op de strategie, evenals de strategische initiatieven en de strategische partnerships van Cheops.
Hij heeft meer dan 20 jaar managementervaring in de IT- en telecomsector, waarin hij zowel leidinggevende functies op commercieel als op strategisch niveau bekleedde. Hij leidde onder meer de security- en clouddienstverleningstak voor de B2B-markt van Proximus. Vervolgens was hij actief als CEO van Telindus Nederland, een dochterbedrijf van Proximus dat zich toelegt op IT-oplossingen.

Geert heeft een ware passie voor de trends die de IT-sector beheersen, en meer bepaald de vertaling naar hoe deze trends toegevoegde waarde kunnen creëren.

 

Show More
Back to top button
Close
Close