NTT Security Corporation verwerft WhiteHat Security

Met deze acquisitie kan NTT Security zich positioneren als full-service pure player in cyberbeveiliging.

post-image-3

Het Japanse bedrijf NTT Security Corporation heeft WhiteHat Security overgenomen, een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging van enterprise management toepassingen. WhiteHat Security zal zijn activiteiten verderzetten als een zelfstandig filiaal, exclusief eigendom van NTT Security Corporation.

De nieuwe overname moet NTT Security in staat stellen om de meest volledige ter wereld end-to-end beveiligingsoplossingen aan te bieden. Samen zullen de twee bedrijven een antwoord bieden op de beveiligingsnoden van bedrijven, van de IT-infrastructuur tot kritische businessapplicaties, en zo de hele digitale transformatiecyclus dekkend.

De klanten en partners van WhiteHat zullen toegang hebben tot de advies- en assistentiediensten van NTT Security, en tot hun managed services platform van de nieuwe generatie.

"WhiteHat stond altijd in het centrum van de applicatiebeveiliging, het bood globale oplossingen aan zijn klanten en partners, en wij zullen blijven investeren in onze medewerkers en onze technologieën om dit leadership te behouden", zo verklaarde Craig Hinkley, CEO van WhiteHat Security.

Show More
Back to top button
Close
Close