Sharp bekroond met een iF Design Award

De zwart-wit multifunctionele A4-printers van de Japanse fabrikant behalen een iF Design Award 2019. Een van de meest prestigieuze prijzen op het vlak van productdesign.

post-image-3

De multifunctionele printers van Sharp (A4 MX-B3555W / MX-B455W) hebben een iF Design Award behaald, een prijs die uitzonderlijke creaties bekroont in zeven verschillende categorieën, Product, Packaging, Communication (webdesign inbegrepen), Interior Architecture, Professional Concept, Service Design / UX en Architecture. Van de 6.375 kandidaturen die dit jaar ingediend waren, hebben de printers van Sharp zich onderscheiden in de categorie Product.

De sterke punten van de printers van de fabrikant, die zo ontworpen zijn dat ze versmelten met de achtergrond in het kantoor, hebben een strakke en gestroomlijnde vorm, zonder uitstekende delen, wat tot een afgerond silhouet leidt. De toestellen hebben een gebruiksvriendelijk interface, die te vinden is op het hele gamma van de A3 machines van Sharp.

Met het MX-B455W model kan men een kleuren recto-verso scan maken van 110 pagina`s per minuut, een van de hoogste op de markt. De MFP kan ook verbonden worden met clouddiensten zoals Google Drive en OneDrive.

Show More
Back to top button
Close
Close