VMware reikt zijn `awards` uit aan zijn commerciële partners

Het IT-bedrijf reikte zijn `VMware Partner Awards` uit voor het jaar 2019. In het totaal zijn het 7 prijzen die toegekend werden aan bedrijven en personen die zich in het voorbije jaar onderscheiden hebben met hun opmerkelijke of positieve acties.

post-image-3

VMware Belux heeft zijn Partner Awards uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in Den Berg in Londerzeel, waar 103 vertegenwoordigers van tientallen bedrijven aanwezig waren. In het totaal werden 7 VMware Partner Award uitgereikt aan partners en personen die zich in het voorbij jaar onderscheiden hebben met hun opmerkelijke of positieve acties.

"Onze partners leveren al vele jaren een essentiële bijdrage aan de groei van VMware in België en het Groothertogdom Luxemburg. Wij werken voortdurend samen met onze partners om robuuste, toekomstgerichte oplossingen aan onze klanten en hun gebruikers te kunnen leveren. En net zo stellen wij alles in het werk om onze partners de kennis en gepaste tools te bezorgen via face-to-face en online trainingen, gezamenlijke (marketing)campagnes, een rijk gevulde portaalsite en rechtstreekse toegang tot VMware experten in België, het Groothertogdom en de hele internationale VMware community. Verleden jaar heeft die intensieve samenwerking trouwens geleid tot innovatieve projecten en prachtige resultaten," verklaarde Kenneth del Rio van Heese, verantwoordelijke Business Partners & Alliances Benelux bij VMware.

Het Indirect Channel Benelux team van VMware heeft de laureaat gekozen in elk van de categorieën. De specifieke criteria waarmee rekening gehouden werd zijn de impact op het niveau van de eindgebruiker, de innovatiegraad en de rijkdom van de cataloog, en de betrokkenheid van het team van de partner.

De laureaten van de VMware Belux Partner Awards 2019:

-Most Promising VMware Partner of the Year - Xylos
-VMware Innovator of the Year – Dimension Data Luxembourg
-Best VMware Partner Success Story - IBM
-Most Committed VMware Partner of the Year - ITQ
-VMware Partner Personality of the Year – Jari van Mulders (Arrow)
-Most Innovative VMware Cloud Partner of the Year - NRB
-Best VMware Cloud Partner of the Year - Sentia
 

Show More
Back to top button
Close
Close