SecureLink koopt ZionSecurity over

De specialist in beveiligingsoplossingen voor datacenters meldt dat hij de specialist in beveiliging van webapplicaties, mobiele toestellen en IoT omgevingen overgenomen heeft. Met als doel de hand te kunnen leggen op een hooggespecialiseerd knowledge center.

post-image-3

Deze overname kadert in de strategische visie van SecureLink om zich breder te ontplooien op de beveiligingsmarkt. De twee bedrijven, die elk specialist zijn op hun eigen markt, werken al lang samen. SecureLink had al sinds 2015 een meerderheidsparticipatie van 60% in ZionSecurity.

"De overname genereert een enorme toegevoegde waarde, want hiermee kunnen wij ons potentieel versterken en nog sneller antwoord bieden op de beveiligingsnoden van onze klanten", zo verklaarde Jo Vander Schueren, general manager van SecureLink Belgium."

Het cliënteel van ZionSecurity bestaat uit tal van KMO`s maar ook grote financiële instellingen, software uitgevers en telecomoperatoren. Met zijn 20 werknemers is ZionSecurity een kleine entiteit binnen SecurityLink Belgium (175 medewerkers), dat nochtans over een hooggespecialiseerd knowledge center beschikt dat de teams van SecureLink ideaal komt aanvullen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close