Recordresultaten voor Veeam

De specialist in gegevensback-up meldt voor het jaar 2018 een record financiële balans. En 48.000 nieuwe klanten in dat jaar!

post-image-3

Veeam Sofware heeft recordresultaten neergezet voor het financieel boekjaar 2018, na de aankondiging van een investering van 500 miljoen dollar van Insight Venture Partners en van het Canadese  Office d`Investissements du Régime de Pensions (OIRPC), een van de belangrijkste investeringen in de geschiedenis van opslagsoftware.

Het Zwitserse bedrijf heeft namelijk een totaal omzetcijfer gerealiseerd van 963 miljoen dollar, wat een groei is met 16% tegenover het jaar tevoren, en noteert haar 12e opeenvolgende jaar van organische groei met twee cijfers. Wat het bedrijf plaatst bij de koplopers op de markt van databeheer in de cloud - het behoort ook tot de belangrijkste uitgevers van eigen software.

Het bedrijf, opgericht door de Russische ondernemer Ratmir Timashev, meldt ook dat het 48.000 nieuwe klanten aantrok in 2018 (op een totaal van 330.000), wat gemiddeld elke maand 4.000 nieuwe klanten is. Deze sterke groei van het aantal klanten en het omzetcijfer ligt in lijn met de resultaten 2017, die hoger waren dan die in de sector.

Show More
Back to top button
Close
Close