Hugues De Pra komt aan het hoofd van de afdeling `Transformation` van Cisco

Cisco België en Luxemburg heeft Hugues De Pra gepromoveerd tot Chief Technology & Transformation Officer. Het is zijn taak om de innovatietrajecten van partners en klanten te begeleiden.

post-image-3

Als Chief Technology & Transformation Officer moet Hugues De Pra de brug worden tussen de technische specialisten, de afdelingen en de experts verantwoordelijk voor de innovatie. Hij bekleedt deze functie intern, maar zal ook de innovatietrajecten begeleiden van partners en klanten, onder supervisie van Arnaud Spierlet, General Manager van Cisco Benelux en Luxemburg.

Hugues zal sterk de nadruk leggen op de `hackathon` aanpak met de klanten zoals het innovatie en co-creatieplatform. Cisco Belux heeft al 10 coaches opgeleid met het innovatie-agentschap Impact Valley, om innovatie aan te moedigen bij de partners van Cisco. Dit programma gaat nu in maart van start.

Hugues De Pra kwam bij Cisco in 1999, waar hij zijn eerste stappen zette als system engineer. De laatste twee decennia oefende hij verschillende sales- en managementfuncties uit. In 2010 nam hij de leiding van activiteiten rond de datacenters van Cisco in België en Luxemburg met onder andere de lancering van UCS-servers van Cisco en nieuwe architecturen zoals ACI (Software Defined Network).

Verleden jaar werd hem een meer transversale rol in sales toevertrouwd.

Show More
Back to top button
Close
Close