OKI breidt zijn partnerprogramma uit

De Japanse fabrikant heeft beslist om zijn "Shinrai" partnerprogramma  uit te breiden met een compleet aanbod services, die het "Smart Managed Page Services" noemt, en dat voor zijn gamma Standard producten. Een woordje uitleg.

post-image-3

OKI heeft een reeks "Smart Managed Page Services" toegevoegd aan zijn commercieel aanbod voor het gamma Standard producten. Concreet moeten de "Shinrai" (of `trouwe` in het Japans) partners die van dit aanbod gebruik maken, geen voorraad meer bijhouden. Dankzij Smart Support is OKI in staat om de accessoires op Europees niveau te beheren met behulp van een systeem van automatische opvolging, waarbij het ervoor zorgt dat die automatisch besteld en geleverd worden waar nodig.

Zo blijft het printerpark van de klanten altijd operationeel, terwijl de tijdrovende operaties om accessoires te bestellen en opvolgen verdwijnen. "Met Smart Support kan men niet alleen de tijd verkorten dat de printers van onze klanten stilstaan, maar ook de kosten voor accessoires en de nodige stockageruimte", legt Erik Piepenburg uit, Manager MPS Business Development bij OKI.

"De partners die gebruik maken van de Smart Managed Page Services van OKI profiteren hiermee van een transparante planning van activiteiten, wat hen toelaat om sneller en nauwkeuriger te antwoorden op de behoeften van hun klanten. Zo gaan zij over van de status van een simpele leverancier naar die van een vertrouwenspartner op lange termijn. En zij kunnen met hun klantenkring een duurzame, winstgevende relatie opbouwen", stipt Erik Piepenburg aan.

De partners die al deelnemen aan het "Shinrai" partner programma kunnen nu al hun toelating voor het Smart Managed Page programma verkrijgen via het OKI PartnerNet. Het individuele statuut van elke partner is gebaseerd op zijn businessmodel en hangt af van de integratie en het engagement van de verdeler tegenover OKI.

De partners kunnen zich bovendien in dat programma op verschillende domeinen specialiseren: grafische kunsten, oplossingen, service support, of Smart Managed Document Solutions.

Alle deelnemers genieten van tal van voordelen: bij PartnerNet zullen zij up-to-date informatie vinden over OKI en de sector, een brede waaier incentives, tools en online opleidingen.

Show More
Back to top button
Close
Close