SecureLink zal gebruik maken van de Vectra AI technologie

De strategische toenadering tussen de twee bedrijven maakt het mogelijk dat de nieuwe "SecureDetect Network" diensten het AI platform Vectra Cognito integreren, om zo een nog slimmere opsporing van stealth cyberaanvallen aan te bieden.

post-image-3

SecureLink heeft zijn "SecureDetect Network" dienst voorgesteld,  een Managed Detection and Response (MDR) oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een realtime interventie tegen verborgen cyberaanvallen. SecureLink zal beroep doen op het AI-platform Cognito van Vectra om deze nieuwe dienst uit te rollen, die gebaseerd is op een nieuwe generatie artificiële intelligentie.

"Ons onderzoek toont een stijgend aantal vijanden die zich verbergen in perfect legitieme operationele processen", legt Thomas Fetten uit, algemeen directeur van SecureLink.

"Een dergelijke tactiek wordt bijvoorbeeld gebruikt bij geavanceerde afpersings- en spionagecampagnes. De impact van deze aanvallen is vaak groter dan die van conventionele aanvallen. Dat is de reden waarom onze klanten er behoefte aan hebben om deze "genegeerde onbekenden" te elimineren en snel en efficiënt te reageren. Wij zijn bijzonder enthousiast over het idee om met Vectra samen te werken om enkele van de meest acute problemen in ons connected universum op te lossen".

SecureDetect is een aanvulling op de bestaande MDR-diensten van SecureLink, die vermeld worden in de "Market Guide for Managed Detection and Response Services" van Gartner, die voorspelt dat "15% van de bedrijven MDR-diensten gebruikt tegen 2020".

Show More
Back to top button
Close
Close