Martijn Van Lom komt aan het hoofd van Kaspersky

Beveiligingsspecialist Kaspersky heeft Martijn Van Lom benoemd tot General Manager van het bedrijf op Europees niveau.

post-image-3

Kaspersky Lab heeft de Nederlander Marijn van Lom benoemd tot General Manager voor Noord-Europa. In het kader van zijn nieuwe functies zal hij verantwoordelijk zijn voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux.

Vooraleer hij gepromoveerd werd stuurde Martijn Van Lom het Europees marketingbeleid. Vanaf 2010 leidde hij ook de organisatie van Kaspersky Lab in de Benelux. En voor hij de functie van Managing Director in de Benelux uitvoerde, had hij de verantwoordelijkheden van Sales Manager voor diezelfde landen.

Voor hij in 2005 bij het bedrijf kwam, heeft hij ook voor verschillende IT-bedrijven gewerkt, waaronder Copaco, een distributiepartner. Martijn was ook onafhankelijk management consultant en projectmanager voor bedrijven zoals BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

"Veelzijdigheid is de tweede natuur van Martijn. Zijn gevarieerde ervaring in marketing, verkoop en bedrijfsbeheer zullen hem goed van pas komen", zegt Ilijana Vavan, Managing Director van Kaspersky Lab in Europa. "Zijn kennis en ervaring zal ons helpen onze groei in Noord-Europa voort te zetten en tegelijkertijd onze relaties met onze klanten te versterken."

"Ik ben zeer vereerd om deze functies uit te voeren", zegt Van Lom. "De verschillende landen, markten en culturen van deze Noord-Europese regio hebben elk hun eigen unieke uitdagingen en sterke punten. Ik ben ervan overtuigd dat we onze positie verder kunnen versterken dankzij onze fantastische teams en het groeiende bewustzijn in de samenleving van de noodzaak om mensen, bedrijven en organisaties beter te beschermen."

Show More
Back to top button
Close
Close