Sharp bekroond met "Buyers Lab Award" 2019

Sharp ontvangt een "Buyers Lab Award 2019", die het gamma multifunctionele printers van het jaar bekroont. Het is de twaalfde keer in het voorbije jaar dat de fabrikant deze onderscheiding voor verschillende producten ontvangt.

post-image-3

De prestigieuze "Line-up of the Year" wordt toegekend aan de fabrikant van multifunctionele printers waarvan het gamma producten het beste resultaat behaalde bij een strenge test, door Buyers Lab uitgevoerd in een lab.

De criteria waarmee de experts rekening hielden zijn betrouwbaarheid, drukkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, connectiviteit en algemene toegevoegde waarde van de toestellen.

"De huidige producten van Sharp zijn pioniers op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. De controlepanelen zijn erg intuïtief en aanpasbaar aan de behoeften van elke gebruiker. Voeg daarbij nog gebruiksvriendelijke drivers, een uitklapbaar klavier en een innovatieve internetfunctionaliteit, en u hebt een product dat voor alle gebruikers geschikt is", zo stipt Georg Mikolay aan, Associate Director of Copiers Production, Keypoint Intelligence bij Buyers Lab.

De "Product Line of the Year" is de belangrijkste prijs die Buyers Lab toekent aan MFP-fabrikanten.  Om in aanmerking te komen moet de fabrikant zijn modellen laten testen door Buyers Lab in verschillende categoriën, waaronder A3, A4, wit-zwart en kleur. Bovendien moet de verkoper een groot aantal Pick-prijzen gewonnen hebben voor alle geteste modellen.

Show More
Back to top button
Close
Close