De oplossingen van Basware voortaan verkrijgbaar via Appsource van Microsoft

De e-facturatie oplossingen van Basware zijn voortaan verkrijgbaar via het online platform van Microsoft, dat toegang geeft tot de gespecialiseerde software van de uitgever.

post-image-3

"Als langdurig Microsof Gold partner zijn wij verplicht om onze oplossingen aan te bieden aan invloedrijke ERP zoals Microsoft Dynamics 365. Wij verheugen ons erop dat wij onze samenwerking met Microsoft verder kunnen zetten door onze oplossing via de Appsource van Microsoft ter beschikking te stellen", zo verklaart Ilari Nurmi, SVP Business Development and Aliances bij Basware.

Van zijn kant voegt Chris Dial, ISV Lead Senior Director, OCP Eastern Europe bij Microsoft eraan toe: "Bij Appsource hebben wij oplossingen voor kredietautomatisering, inkoop en e-facturering. De klanten vinden hierdoor gemakkelijk de beste oplossingen van de partners".

Herinneren wij eraan dat de Basware Accounts Payable Automation oplossing bedoeld is om de verwerking van crediteurenadministratie te vereenvoudigen. Hiermee kunnen organisaties het AP-proces versnellen door de factuurdatums te minimaliseren, door facturen met of zonder contactloze bestelnummers te verwerken, en door de verwerking van afwijkende facturen te vereenvoudigen en versnellen".

Show More
Back to top button
Close
Close