Nieuwe Sales Manager Enterprise voor Dell EMC België

Thomas Verhaeghe werd benoemd tot Sales Manager Enterprise voor België. Het bedrijf wil hiermee zijn Enterprise klantensegment versterken.

post-image-3

Dell EMC heeft Thomas Verhaeghe benoemd tot sales manager Enterprise voor België. Hij neemt dus de leiding van het salesteam Enterprise, met de bedoeling de klanten duidelijk te maken hoe relevant de oplossingen van het bedrijf voor hen zijn, en de manier te evalueren waarop zij er het meeste profijt van kunnen trekken door verschillende oplossingen en technologieën uit de cataloog van Dell Technologies te combineren.

"Het gebeurt nog al te vaak dat de bedrijven in Dell enkel een leverancier zien van opslagsystemen, van servers en pc`s, terwijl Dell Technologies toch deel uitmaakt van een groep die over verschillende softwareoplossingen beschikt, onder andere voor beveiliging, identiteitsbeheer en data-analyse", zo stipte Thomas Verhaeghe aan.

De nieuwe salesmanager wil daarom de bedrijven sensibiliseren voor de meerwaarde en de return on investment die de groep biedt en hen overhalen die te implementeren.

Thomas Verhaeghe werkte voorheen bij Riverbid, waar hij in 2012 kwam en waar hij als directeur van de Benelux-antenne verantwoordelijk was voor het salesteam.

Hij is onder andere ook verantwoordelijk voor het omvormen van het bedrijf tot een belangrijke speler op het gebied van app-performantie en de ervaring van de eindgebruiker.

 

Show More
Back to top button
Close
Close