Sophos Central beschikbaar via een Early Access-programma

Sophos XG Firewall werd toegevoegd aan het productgamma van het bedrijf; het is beschikbaar via het geïntegreerd, cloud-gebaseerd beheersplatform.

post-image-3

XG Firewal management in Sophos Central is vanaf heden beschikbaar via een Early Access-programma, zo meldt de specialist in netwerkbeveiliging.

De meest recente versie van Sophos XG Firewall, met Lateral Movement Protection om de verspreiding van manuele en doelgerichte cyberaanvallen te verhinderen, werd in november 2018 gelanceerd.

Om deze visie te implementeren biedt Sophos de mogelijkheid om alle Sophos-producten vanop afstand te beheren en uit te rollen via een geïntegreerde en cloud-gebaseerde beheermodule.

Deze functie brengt voor de partners ook de mogelijkheid mee om al hun Sophos-activiteiten via één enkel dashboard te beheren. Buiten het beheren van XGFirewall via het Early Access-programma kunnen klanten en partners de bescherming van het web, elektronische boodschappen, wifi, endpoint-systemen, servers en mobiele toestellen vanop één enkel scherm beheren.

Einde september 2018 telde Sophos Central meer dan 77.000 klanten. Het behandelde meer dan 8 miljoen transacties per minuut.

Beschikbaarheid
Sophos XG Firewall is wereldwijd verkrijgbaar bij de geregistreerde Sophos-partners. Er is ook een gratis testversie beschikbaar.

Show More
Back to top button
Close
Close