SAS herschikt zijn Belgische en Nederlandse sales teams

De commerciële afdelingen van SAS in België, Nederland en Luxemburg zullen vanaf 1 januari eerstkomend hergroepeerd worden tot één enkele structuur. Een afdeling die geleid zal worden door Jeroen van Godtsenhoven, country manager van SAS Belux.

post-image-3

De twee geografische markten zullen verenigd worden om de klanten beter te dienen en om de beschikbare vaardigheden optimaal te benutten, zo zegt het bedrijf.

Jeroen Van Godtsenhoven, die al 10 jaar bij SAS werkt, waarvan de laatste drie als country manager Belux, zal ervoor moeten zorgen dat de groei en expansie van het bedrijf in de hele Benelux verdergezet wordt. "Door de kennis en ervaring van de twee commerciële afdelingen te groeperen zijn wij in staat om onze klanten te ondersteunen bij het succesvol inzetten van analytics", aldus Jeroen Van Godtsenhoven.

In Nederland is het Heere Blokhuis die de functie krijgt van Country Sales Leader, en hij zal rapporteren aan Jeroen Van Godtsenhoven. Hij is sinds 2009 bij SAS, en had er verschillende sales management functies. Buiten zijn nieuwe rol als Country Sales Leader breidt hij zijn verantwoordelijkheden in de sector Financial Services uit tot de hele Benelux.

"Wij hergroeperen deze twee rijpe, sterke markten op een terrein dat relatief klein is, om zo de beschikbare vaardigheden en kennis van de sector optimaal te kunnen benutten. Met deze grensoverschrijdende aanpak willen wij ons nog beter en sneller afstemmen op de behoeften van onze klanten in de Benelux", stipt Heere Blokhuis aan.

Show More
Back to top button
Close
Close