Apple Pay van start bij MediaMarkt

De elektronicaspecialist voert in zijn winkels Apple Pay in, een contactloze manier van betalen. Een systeem dat een revolutie zou moeten veroorzaken bij mobiele transacties, omdat het eenvoudig en praktisch is. Wat meer informatie…

post-image-3

MediaMarkt is een van de eerste zaken in België waar het Apple Pay betaalsysteem aangeboden wordt. Een beslissing die kadert in de globale strategie van het merk dat een moderne, klantgerichte diensteverlening nastreeft.

Het Apple Pay betaalsysteem zet in op veiligheid en vertrouwelijkheid, om de markt te veroveren. Concreet worden, wanneer de klant zijn debet- of kredietkaart op Apple Pay gebruikt, de bankgegevens niet opgeslagen op het toestel, noch op de servers van Apple. Op elk toestel wordt er een uniek rekeningnummer uitgereikt. Dat wordt versleuteld en in alle veiligheid bewaard in het Secure Element onderdeel van uw toestel.

"In de landen waar het al gebruikt wordt behaalt Apple Pay zeer goede resultaten op het gebied van klanttevredenheid. Wij staan dan ook te trappelen om dit revolutionair mobiel betaalsysteem in onze winkels aan te bieden", aldus Janick De Saedeleer van MediaMarkt. Apple Pay zet ook in op het gebruiksgemak, want het is simpel om te configureren. De gebruikers blijven bovendien genieten van alle beloningen en voordelen die hun debet- en kredietkaarten aanbieden.

De online aankopen via apps en websites die Apple Pay aanvaarden zullen nu ook eenvoudiger verlopen, dankzij de Touch ID of Face ID herkenningsfuncties. Het is niet meer nodig om manueel lange formulieren met factuurgegevens in te vullen, of telkens opnieuw de informatie over verzending en facturatie op te geven.

Apple Pay is compatibel met iPhone SE, iPhone 6 en latere versies, en met de Apple Watch.

Show More
Back to top button
Close
Close