Dell EMC België beloont zijn partners

Tijdens de EMC Partnerconferentie, die op 29 november in het kader van Dell Technologies Forum van Brussel plaatsheeft, zal het IT-bedrijf zijn partners belonen.

post-image-3

Dell Technologies heeft  er een gewoonte van gemaakt om zijn meest performante en meest innovatieve partners in de schijnwerpers te zetten tijdens de Global Partner Summit die traditioneel georganiseerd wordt in het kader van de Dell Technologies World conferentie in Las Vegas.

Nu lanceert Dell EMC België voor het eerst een plaatselijke versie van dit evenement, zodat het zijn partners tijdens de EMC Partnerconferentie kan bekronen. En het is dus nu 29 november dat de Dell EMC Partner Awards uitgereikt zullen worden tijdens het Dell Technologies Forum in Brussel.

"Eindelijk een plaatselijke versie. Onze partners zijn immers een van de belangrijkste schakels in ons commercieel proces. Dat is waarom wij beslist hebben om deze awards aan onze Belgische partners uit te reiken. Wij stemmen hierbij af op de categorieën die vastgelegd zijn voor de Global Partner Summit, maar dan met een Belgische dimensie. Een plaatselijk evenement zal ook in het Groothertogdom georganiseerd worden in januari begin volgend jaar, voor de Luxemburgse markt", zo stipt Erwin Vanluchene aan, verantwoordelijke voor het Belgisch en Luxemburgs partnernetwerk bij Dell EMC.

De jury zal voor de verschillende categorieën de partners evalueren volgens welomlijnde criteria: globale cijfers en technische expertise van de partner. Het is de bedoeling om partners te belonen die bovengemiddeld presteren. Partners die uitblinken in hun segment. Partners die sneller groeien dan de markt. Partners waarmee een goede samenwerking tot stand gebracht is.  Partners die uitstekende resultaten neerzetten op het gebied van ondersteuning van de KMO of die de beste resultaten als dienstverlener realiseren.

Aan het einde van deze ceremonie zal Dell EMC ook twee specifieke awards uitreiken. Een globale prijs wordt toegekend aan de Extraordinary Partner of the Year. Er zal ook een Engage Partner of the Year zijn. "Dat zal niet noodzakelijkerwijze de belangrijkste partner zijn, maar wel degene die in het voorbije jaar een onvoorwaardelijk engagement jegens ons toonde," beklemtoont Erwin Vanluchene.

Het Dell Technologies Forum Brussel zal op 29 november plaatsvinden in Hall 5 van Brussels Expo. Het programma start om 9u30 met openingsconferenties, gevolgd door parallelle visites en bezoek aan de tentoonstellingsruimte. De partners worden uitgenodigd om vanaf 14u deel te nemen aan de Dell EMC Partner Conference.

Verschillende partners zullen een parallelle sessie animeren waarin zij hun ervaringen met verschillende onderwerpen zullen delen,  uitgaande van een client case. Zoals o.a. Bechtle (over Hyper-Convergence), Proximus SpearIT (klantgetuigenis over het thema databescherming), Econocom (`"userisation"), Dimension Data, Realdolmen (hoe VR adopteren - Virtual Reality), en Central Point (digitalisering van het aankoopproces).

 

Show More
Back to top button
Close
Close