Extreme Networks onderscheiden door Gartner

De infrastructuurleverancier werd genomineerd als "2018 Gartner Peer Insights Customer`s Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure". Een award die uitgereikt wordt door gebruikers die in het bijzonder de gemakkelijke implementatie, de ultraperformante support en de geavanceerde beveiligingsfuncties waarderen.

post-image-3

Extreme werd begin dit jaar voor het eerst benoemd tot "Leader in het Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure". Bovendien werd het bedrijf erkend als "2018 Gartner Peer Insights Customers` Choice for Data Center Networking". En nu vereert Gartner het bedrijf met een "2018 Gartner Peer Insights Customer`s Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructur".

Deze onderscheiding is gebaseerd om de commentaren en evaluaties van eindgebruikers die het product of dienst al gekocht, geïmplementeerd en gebruikt hebben.

De Extreme Networks Smart OmniEdge en Automated Campus oplossingen werden geoptimaliseerd om een uniforme bekabelde en draadloze infrastructuur te leveren via één enkel toestel. In de laatste evaluaties van Peer Insights hebben de gebruikers de loftrompet gestoken over de spitstechnologie van Extreme, zijn gemakkelijke installatie en zijn klantendienst.

"De feedback van klanten is essentieel voor het succes van een bedrijf. Wij houden er bij al onze beslissingen rekening mee, van de acquisities tot de ontwikkeling van producten en van onze diensten tot het supportteam", aldus Ed Meyercord, President en CEO van Extreme Networks.

 

Show More
Back to top button
Close
Close