Basware dikt zijn klantenportefeuille aan dankzij zijn partners

De cloudgebaseerde purchase-to-pay oplossing van Basware krijgt steeds meer nieuwe klanten, dankzij een sterk ontwikkeld Europees partnernetwerk. De bedrijven die hun P2P-proces naar de cloud verhuizen genereren volgens Basware meer omzet in de cloud.

post-image-3

De specialist in purchase-to-pay zegt dat hij tal van nieuwe klanten heeft gewonnen dankzij zijn partnernetwerk. Enkele voorbeelden:

Icreatif heeft een overeenkomst gesloten met het Duitse bedrijf Klöckner Pentaplast, specialist in flexibele verpakkingen.

Fluxym heeft een akkoord afgesloten met een Franse verzekeringsmaatschappij. Het akkoord slaat op de hele purchase-to-pay oplossing met de mogelijkheid om facturen elektronisch te ontvangen. De laatste drie maanden kon Fluxym twee andere nieuwe klanten tekenen voor de P2P oplossing van Basware.

In België heeft Finder Financials een akkoord afgesloten met Panasonic Energy Europe, de Europese tak batterijen voor eindgebruikers van Panasonic. Basware en Finder Financiel zullen het kredietbeheer naar de cloud verhuizen en beter tegemoetkomen aan de wensen van de klanten door er analyse aan toe te voegen, beheer van verkopen en facturatie.

Arcplace van zijn kant is een zakenrelatie begonnen met een Zwitsers label- en verpakkingsbedrijf. De nieuwe klant zal een cloudgebaseerde oplossing uitrollen voor kredietbeheer, voor e-facturatiemogelijkheden en analytics.

"Ik ben verheugd dat bedrijven die naam hebben in hun branche, ervoor gekozen hebben om hun krediet- en aankoopprocessen samen met ons te ontwikkelen. Dankzij de sterke partnercommunity van Basware hebben die klanten een rooskleurige toekomst in de cloud", aldus een tevreden Dany De Budt, country manager bij Basware.

Show More
Back to top button
Close
Close