VMware stelt de balans voor van zijn partnerprogramma

Het VMware Cloud Provider programma vertoont een voortdurende groei van het aantal VMware Cloud Verified partners. Het bedrijf kondigt tevens aan dat het gamma diensten voor bedrijven uitgebreid werd met behulp van 27 partners over de hele wereld.

post-image-3

VMware lanceert nieuwe oplossingen in zijn Cloud Provider Platform. Het bedrijf meldt ook dat de balans van zijn `VMware Cloud Provider` programma in Europa positief is, en dat het aantal VMware Cloud Verified partners wereldwijd gestegen is.

Het bedrijf biedt zo aan zijn Europese partners OVH, Telefonica, en Tieto oplossingen om innovatieve en gedifferentieerde diensten aan te bieden die gebaseerd zijn op de Cloud infrastructuur. Een aankondiging die de klanten een maximum aan flexibiliteit wil bieden op het gebied van providers van gespecialiseerde cloud diensten.

Het VMware Cloud Provider programma heeft tot nu toe geresulteerd in een gestage groei van het aantal VMware Cloud Verified partners: in totaal beschikken 27 bedrijven, waarvan een tiental in heel Europa, over een VMware Cloud Verified certificering, tegenover slechts vijf  5 jaar geleden.

Deze partners hebben de Cloud VMware infrastructuren volledig geïmplementeerd, en bieden hun klanten performantie en schaalbaarheid aangepast aan hun applicaties.

Bovendien zijn er voortaan nieuwe modellen voor providers van clouddiensten beschikbaar "om een snel en beproefd traject te bieden om het VMware Cloud Verified statuut te verkrijgen".

 

Show More
Back to top button
Close
Close