Steve Hare neemt de leiding over Sage Group

Het IT-bedrijf meldt dat Steve Hare benoemd werd tot CEO van de Sage Group. Zijn ambitie: het bedrijf omvormen tot een SaaS-gigant.

post-image-3

Steve Hare was op 3 januari 2014 toegetreden tot het Directiecomité van Sage als Chief Financial Officer. Sinds het vertrek van Stephen Kelly afgelopen augustus, vervulde hij de rol van waarnemend COO (Director of Operations).

"Ik ben verheugd dat Steve toegestemd heeft om de directie van Sage op zich te nemen, om er een groot SaaS-bedrijf van te maken",  aldus een tevreden Donald Brydon, Voorzitter van de groep.

Buiten zijn functies als CEO zal Steve Hare zijn functies van Chief Financial Officer blijven uitvoeren, en zal hij kunnen rekenen op de ondersteuning van zijn ervaren medewerkers in de financiële teams.

Steve kwam in januari 2014 bij Sage, nadat hij de positie van Operating Partner en Head of Operations bekleedde bij de participatiemaatschappij Apax Partners, die hij in 2009 vervoegd had.

Daarvoor had hij meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij de financiële directie van drie beursgenoteerde Britse bedrijven, namelijk van 2006 tot 2009, als CFO van het bedrijf Invensys plc (FTSE100), een speler in de wereldwijde IT-technologie. Tussen 2004 en 2006 was Steve Chief Financial Director bij de groep Spectris plc (FTSE250), een bedrijf voor precisie-instrumenten en -bedieningen. En van 1997 tot 2003 was hij bij Marconi PLC, waar hij in 2001 CFO werd.

Show More
Back to top button
Close
Close