Check Point Software neemt het Israëlische Dome9 over

De specialist in cyberbeveiliging kon de hand leggen op het Israëlische, in Tel Aviv gevestigde bedrijf Dome9. Een operatie waarmee Check Point zijn commercieel aanbod kan uitbreiden met nieuwe, geavanceerde functies.

post-image-3

Het in 2011 opgerichte Dome9 heeft een reputatie op het gebied van beveiligingszaken opgebouwd, door de publieke cloud te omarmen. De klanten van Dome9 gebruiken het platform om multi-cloud implementaties te beveiligen in Amazon AWS, Microsoft Azure en Google Cloud.

Dome9 biedt native functies aan voor beveiliging van de cloud, waaronder een intuïtieve visualisering van de veiligheidsstatus, de automatisering van conformiteits- en governance-regels, geprivilegieerde privacybescherming, het verkeer in de cloud en de analyse van gebeurtenissen.

Deze overname moet het bedrijf Check Point toelaten om zijn positie op het gebied van cloudbeveiliging te versterken en zijn klanten een betere controle te bieden over de beveiliging van multicloud-omgevingen, via de integrale beveiligingsarchitectuur van Infinity.

Show More
Back to top button
Close
Close