System Solutions wordt Veeam ProPartner Platinum Reseller

De IT-dienstverlener heeft de Platinum certificering behaald van het Veeam ProPartner Programma. Hij kan voortaan de availability-oplossingen van Veeam aan zijn klanten aanbieden.

post-image-3

Nadat het al de `Cloud Provider of the Year` award binnensleepte eind verleden jaar, behaalt het bedrijf System Solutions een nieuwe Veeam certificering, waarmee het zijn positionering versterkt op het vlak van infrastructuur en intelligent databeheer.

"Als Platinum Reseller heeft System Solutions aangetoond dat het de Veeam producten door en door kent zodat het voortaan in staat zou moeten zijn om de beste Veeam Availability oplossingen aan te bevelen", zo verklaarde Dimitri Dutron, Channel Manager, Veeam Belux.

"Als Platinum Veeam Reseller kunnen wij onze klanten alle technische en commerciële hulp bieden die de klant verwachten kan", zei van zijn kant Robert Roux, CEO van System Solutions.

Het bedrijf System Solutions werd in 1996 opgericht in Luxemburg door Robert Roux. Sindsdien heeft het een complete waaier diensten ontwikkeld, gaande van de verkoop van courante hardware tot business consultancy diensten en het ter beschikking stellen of rekruteren van personeel.

Show More
Back to top button
Close
Close